PDD, Brüksel Milletvekili Mahinur ÖZDEMİRİ’i TBMM’de Ağırladı

PDD, Brüksel Milletvekili Mahinur ÖZDEMİRİ’i TBMM’de Ağırladı

2010-04-01

PDD, Brüksel Milletvekili Mahinur ÖZDEMİRİ’i TBMM’de Ağırladı

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Türkiye’ye gelen Brüksel Parlamentosu Türk Milletvekili Mahinur ÖZDEMİR ve Danışmanı, TBMM’de Parlamenter Danışmanları Derneği’nin (PDD) konuğu oldu.

Parlamenter Danışmanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Necip YÜCE ve Yönetim Kurulu Üyelerince karşılanan Mahinur ÖZDEMİR, Adıyaman Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Sayın Fehmi Hüsrev KUTLU’yu makamında ziyaret ederek görüş alış verişinde bulunuldu.

Daha sonra PDD Yönetiminin verdiği yemek davetine katılan Özdemir’e, TBMM İdare Amiri Hüsrev Kutlu ve Denizli Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan ve eşi de eşlik etti. Yemekte, PDD Yönetim Kurulu Başkanı Necip YÜCE, kısaca dernek faaliyetleri hakkında bilgi verirken, PDD tarafından hazırlanan “AB Parlamenter Danışmanları Mesleki Diyalog Projesi” kapsamında Brüksel’deki yerel Parlamento’ya yapılacak çalışma ziyaretinin gerçekleşebilmesi hususunda, Sayın Mahinur ÖZDEMİR’in sağladığı değerli katkılarından dolayı teşekkürlerini ifade etti.

Toplantı sırasında Brüksel’deki çalışmaları hakkında bilgi veren Mahinur ÖZDEMİR, Parlamenter Danışmanları Derneği heyetinin Brüksel’e yapacakları çalışma ziyaretleri esnasında gerekli desteği vereceklerini, organizasyonda yardımcı olacaklarını ve ağırlamaktan mutlu kalacaklarını dile getirdi.