PDD, Selçuk Üniversitesi ile Tezsiz Yüksek Lisans Programı Protokolü İmzaladı

PDD, Selçuk Üniversitesi ile Tezsiz Yüksek Lisans Programı Protokolü İmzaladı

Parlamenter Danışmanları Derneği Başkanı Necip YÜCE, Başkan Yardımcıları İbrahim TUTAR, Ali Nihat İRAZ ve Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi ve Eğitim Komisyonu Başkanı Aybars KÖSE’den oluşan PDD heyeti, Tezsiz Yüksek Lisans Programı Protokolü imzalamak üzere Selçuk Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Hakkı GÖKBEL’e ziyarette bulundular.

Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü ve Rektör Danışmanı Sayın Prof. Dr. Hasan Kürşat GÜLEŞ, Uluslar Arası İlişkiler Bölüm Başkanı Sayın Doç. Dr. Metin AKSOY ve Uluslar Arası İlişkiler Öğretim Üyesi Sayın Yrd. Doç. Dr. Nezir AKYEŞİLMEN’inde hazır bulunduğu bir protokol imza töreni gerçekleştirildi.

Selçuk Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Hakkı GÖKBEL, imza töreninde yaptığı konuşmada Parlamenter Danışmanları Derneğinin yaptığı faaliyetlerle üyelerinin uluslar arası bir tecrübe edindiklerini, işin teorisinin de yüksek lisans eğitimiyle tamamlanmasının önemine vurgu yaptı.

PDD Başkanı Necip YÜCE de konuşmasında, önemli bir vesileyle büyük bir bilim yuvası olan Selçuk Üniversitesinde bulunmaktan mutlu olduklarını söyledi. Tezsiz Yüksel lisans eğitiminde işbirliği yapmaktan duydukları memnuniyeti ifade eden YÜCE, Sayın Rektöre ve değerli akademisyen ekibine teşekkür etti.

Karşılıklı atılan imzaların ardından tören sona erdi.

selcuk2 selcuk1