Parlamenter Danışmanları Derneğinin 1. Olağan Genel Kurulunu Yaptı.

Parlamenter Danışmanları Derneğinin 1. Olağan Genel Kurulunu Yaptı.

2007-04-14

Parlamenter Danışmanları Derneğinin 1. Olağan Genel Kurulunu Yaptı.

Parlamenter Danışmanları Derneğinin 1. Olağan Genel Kurulu, 16.04.2006 Pazar günü Konur Sok. 36/15 Kızılay/ANKARA adresinde yapılmıştır. Dernek Başkan yardımcısı Ahmet Usta tarafından toplantı açılışı yapılarak, saygı duruşu ve istiklal marşı okunmuştur. Divan teşkili için sunulan teklif oy birliği ile kabul edilerek Divan Başkanlığına Necip YÜCE, Başkanvekilliğine Yücel CAN ve Yazmanlığa Fatih Cem OĞUZ seçilmiştir.

Geçici Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu Dernek Başkanı Mehmet Emin YILDIRIM tarafından okundu ve rapor ibra edildi. Geçici Yönetim Kurlu Gelir-Gider Hesabı Dernek Saymanı Seyfullah ARSLANTÜRK tarafından okunarak ibra edildi. Divan Başkanlığına tüzük maddelerindeki değişiklik teklifi Genel Kurulun oylarına sunularak ve oybirliği ile kabul edilmiştir.

Dernek organları seçimi yapılarak; yönetim kurulu, denetim kurulu asil ve yedek üyeleri genel kurulun oylarına sunularak, genel kurula katılan ve hazirun cetvelinde imzası bulunan 41 delegenin tamamının oyuyla kabul edilerek seçilmiştir. Genel Kurulda söz alan Nihat NURBAKİ, İsmail ŞEKER, İsmettullah YUCA ve Mikat AYDIN, Mehmet Emin YILDIRIM Başkanlığında seçilenlere başarı dileklerinde bulundular ve desteklerini ve teşekkürlerini ifade ettiler.

PDD Yönetim Kurulu